SAINT LUCIA Ministry of Education, Innovation, Gender Relations and Sustainable Development Department of Education, Innovation and Gender Relations Educational Evaluation & Assessment Unit

2020 COMMON ENTRANCE EXAMINATION

TIMETABLE

Date :

TIME	ACTIVITIES	DURATION OF TIME FOR EACH ACTIVITY
8:30 - 8:35 a.m.	Distribution of Answer Sheets and Multiple Choice Booklets	5 mins
8:35 - 9:35 a.m.	GENERAL PAPER	1 hour
9:35 - 9:50 a.m.	Break	15 mins
9:50 – 9:55 a.m.	Distribution of Answer Sheets and Multiple Choice Booklets	5 mins
9:55 - 10:55 a.m.	MATHEMATICS Multiple Choice (Same Multiple Choice booklet)	1 hour
10:55 - 11:30 a.m.	Break	35 mins
11:30 – 11:35 a.m.	Distribution of Answer Sheets and Multiple Choice Booklets	5 mins
11:35 a.m 12:50 p.m.	ENGLISH LANGUAGE Multiple Choice (Same Multiple Choice booklet)	1 hour 15 mins